Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Stuitereffecten van een tiener in nood - Joéncy Dyllans

Paperback - 60 blz. - dagboek

Stuitereffecten van een tiener in nood - Joéncy Dyllans
Euro 16.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-90-7775-119-0
‘Stuitereffecten van een tiener in nood’ is een intrigerende biografie van een ‘borderliner’, een must voor elke tiener, elke ‘borderliner’, maar vooral voor alle opvoeders van tieners.
"Iedere zichzelf respecterende tiener zou dit boek moeten lezen. Het zou verplichte kost moeten zijn in het middelbaar onderwijs. Helder en eigentijds wordt -als uit haar eigen dagboek- beschreven hoe een basisschoolmeisje na haar overstap naar de ‘grote school’ vervalt in pertinent afwijkend gedrag.
Niks geen prietpraat, maar heldere taal over onbegrip, pesterijen en de daaruit voortvloeiende stuitereffecten van een opgroeiende tiener die onderweg ontdekt dat ze aan het borderline-syndroom lijdt. Inmiddels is ze 21 jaar en kan ze het voor haar vaak eenzame en moeilijke leven na diversen therapieën redelijk aan.
Suïcidaal is ze niet meer, maar nog altijd kampt ze met de naweeën die ze dikwijls verstopt achter haar ‘masker’. ‘Stuitereffecten van een tiener in nood’ is een intrigerende biografie van een ‘borderliner’, een must voor elke tiener, elke ‘borderliner’, maar vooral voor alle opvoeders van tieners. (Richard Zut , journalist)"