Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Spenen en hoge hakken - Elly de Ruiter-Bouwmeester

Paperback - 186 blz. - waargebeurd verhaal

Spenen en hoge hakken - Elly de Ruiter-Bouwmeester
Euro 19.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-94-6129-028-1
Betoverd en begeesterd door dit nieuwe mensje, legde haar oma gulzig allerlei denkbare ervaringen vast die zij opdeed tijdens haar vaste oppasmaandagen.
De verhaaltjes in dit boek beslaan de eerste 5 jaar uit het leven van Lotus. Betoverd en begeesterd door dit nieuwe mensje, legde haar oma gulzig allerlei denkbare ervaringen vast die zij opdeed tijdens haar vaste oppasmaandagen. Openhartig beschrijft zij de gevoelens die haar overspoelden bij het van zo dichtbij meemaken van de ontwikkeling van haar enig kleinkind. Hilarische momenten, dwaze gekte, veel genieten, innigheid, vertwijfeling, bezorgdheid, soms even slikken, maar altijd met een pure liefde. Dit schepte de sterke band tussen kleinkind en oma.
Een verademing om te lezen. En een feest van herkenning voor andere oma’s, maar ook voor moeders van wie de (schoon)moeder eveneens regelmatig als oppas fungeert.
Die vaste maandagen, om de week: steeds dezelfde dag, maar telkens onvoorspelbaar anders. Een avontuur met een gouden randje over een periode die nooit meer terugkomt. Maar waar we als oma graag met warmte en een beetje spijt op terugkijken.

Elly de Ruiter-Bouwmeester werd in 1949 in Leiden geboren. Na twee eerder verschenen boeken (‘Hijs de Japanse vlag!’ en ‘Hoe dan ook pijn’) vertelt zij nu met passie over haar grootste trots: haar kleindochter Lotus. Daarmee komt spelenderwijs de hechte band tussen de drie generaties naar voren: oma, dochter en kleindochter.