Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

De klas van meester Ton - Corne Kremers

Paperback - 75 blz. - kinderboek

De klas van meester Ton - Corne Kremers
Euro 14.90 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-90-7775-123-7
Meester Ton valt enkele maanden in voor juf Anne die met zwangerschapsverlof is. Het zijn voor groep 8, drie leuke, spannende, verrassende en vooral interessante maanden.
Meester Ton valt enkele maanden in voor juf Anne die met zwangerschapsverlof is. Het zijn voor groep 8, drie leuke, spannende, verrassende en vooral interessante maanden. Volgens de leerlingen zijn andere leerkrachten niet slechter, nee, meester Ton is gewoon veel beter. Ook voor volwassenen is het lezen van dit verhaal zeker de moeite waard.

Via de website www.meesterton.nl kun je laten weten wat je van “De klas van meester Ton” vindt. Daar zal meester Ton ook zelf af en toe wat berichtjes plaatsen en je meer vertellen over zijn huidige klas. Verder kun je er diverse links vinden naar onderwerpen en sites die in het boek besproken zijn en kun je mee beslissen over een eventueel vervolg.
Meer over Corné Kremers, de auteur van o.a. “De klas van meester Ton” en “Ik haal de houtgrepen” is te vinden op zijn website: www.mosstime.nl.