Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Vlucht tussen leven en dood - M. van Heteren-Verkerk

Paperback - 202 blz. - psychiatrie

Vlucht tussen leven en dood - M. van Heteren-Verkerk
Euro 19.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-90-7953-822-5
Anorexia Nervosa
In 1981 werd ik voor het eerst geconfronteerd met deze ziekte en al snel had ik me, min of meer gretig, in mijn nieuwe, schijnbaar veilige wereldje gestort.
Anorexia Nervosa

In 1981 werd ik voor het eerst geconfronteerd met deze ziekte en al snel had ik me, min of meer gretig, in mijn nieuwe, schijnbaar veilige wereldje gestort. Niet wetende dat het 7 jaar van mijn leven zou kosten om me te ontworstelen aan “de magere klauwtjes” van Anorexia. Een ziekte die zich als een soort parasiet aan je hecht, wat uiteindelijk kan leiden tot een gevecht op leven en dood.
Dit boek is een verzameling van herinneringen, gedichten en brieven. Brieven die tijdens mijn opname lange tijd mijn enige contact met de buitenwereld waren. Het was tevens de enige manier waarop ik naar anderen toe kon uiten hoe ik me werkelijk voelde van binnen.
Dit is ook een boek van hoop. Na een jarenlange worsteling tegen Anorexia Nervosa en depressies kreeg ik stukje bij beetje de kracht om uit het diepe dal te komen en weer te kunnen genieten van het leven.