Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Vleugels gespreid - deel 1 - Marja van Ligten

Paperback - 105 blz. - gedichten

Vleugels gespreid - deel 1 - Marja van Ligten
Euro 15.90 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-90-7775-142-8
Door de jaren ben ik altijd op zoek geweest wat echt bij mij hoort. Dit heb ik gevonden door gewoon pen en papier te pakken en alles op te gaan schrijven wat mij ingegeven werd. Ik heb ontdekt dat ik door te schrijven zeer rustig wordt en een voldaan gevoel heb gekregen in mijn leven. Het is vooral een erkenning voor mijzelf dat er een gedichtenbundel ontstaan is!!!

ʺDoor de jaren ben ik altijd op zoek geweest wat echt bij mij hoort. Dit heb ik gevonden door gewoon pen en papier te pakken en alles op te gaan schrijven wat mij ingegeven werd. Ik heb ontdekt dat ik door te schrijven zeer rustig wordt en een voldaan gevoel heb gekregen in mijn leven. Het is vooral een erkenning voor mijzelf dat er een gedichtenbundel ontstaan is!!!

Het is de bedoeling dat ik er andere mensen mee bereik, zodat ook zij verder kunnen. Zelf geloof ik dat er een leven na de dood bestaat, dat er een andere wereld is na ons leven. Het zou toch niet zo mogen zijn dat na dit leven op aarde er niets meer is. Het leven is in mijn ogen altijd zinvol door de Heer gegeven en wij als mens moeten daar ook zuinig mee omspringen. Wij zijn hier allen op deze grote aardbol gestationeerd en reizen door naar ons aller bestaan.
Veel mensen kunnen zich niet uiten en omgaan met anderen, zij hebben veel meegemaakt. Ik hoop door het schrijven van deze gedichten, die mensen te kunnen bereiken en iets voor ze kan betekenen. Heel veel zal herkenbaar zijn voor anderen!!

Zelf ben ik moeder van vijf kinderen en weet als geen ander hoe moeilijk het opvoeden van kinderen is. Mijn kinderen en mijn man hebben mij altijd gesteund in alles wat ik doe.
Zelf schilder ik ook en de omslag van mijn boekjes zijn ook van mijn hand. Ik heb mijzelf kunnen vinden in de dingen die ik nu doe.
Nooit eerder voelde ik mij op de goede weg zitten, maar nu weet ik dat ik goed bezig ben.ʺ