Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Van MS naar mij - Marijke Wassenaar

Paperback - 262 blz. - esoterie

Van MS naar mij - Marijke Wassenaar
Euro 22.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-90-6129-026-7
Een zoektocht naar genezing en zelfkennis. Na de diagnose multiple sclerose besluit ik mijn leven te veranderen, de reguliere en alternatieve gezondheidszorg geven een scala aan mogelijkheden.
Een zoektocht naar genezing en zelfkennis. Het boek begint met het deel: “Mijn kinderen zijn mijn leraren,” inzichten doordat ik moeder wordt.
Na de diagnose multiple sclerose besluit ik mijn leven te veranderen, de reguliere en alternatieve gezondheidszorg geven een scala aan mogelijkheden.
Door Tai Chi/Chi Gong en oefeningen vanuit het Taoïsme ontstaat een beter leven waardoor zelfstudie en honger naar meer willen weten over natuurlijke geneeswijzen een gevolg zijn.
De weg gaat met vallen en opstaan. De ziekte van Graves, die door regulier en alternatief te behandelen overwonnen wordt, brengt mij op het spirituele pad.
Ervaringen die te maken hebben met depressiviteit, zelfmoord en natuurlijke dood zullen voor velen herkenbaar zijn.

Door een angst te veranderen in een uitdaging begint het vrijwilligerswerk in Nepal met een wonderlijke gebeurtenis. Er is meer tussen hemel en aarde.
Het laatste deel gaat over een terugval. Met reguliere therapie en daarna een weg naar mogelijkheden die een betere kwaliteit van leven geven. De invloed van straling en overgevoeligheid wordt opgelost.
Heupartrose en mogelijke verlichting, zodat operatie uitgesteld kon worden.
Mooie gebeurtenissen met healingen en inzicht voor mijn taak in dit leven zorgen ervoor dat ik heb geleerd om van mijzelf te leren houden en een beter leven te creëren.

Een gedeelte van de opbrengst van dit boek gaat naar Nepal, één van de armste landen van de wereld.
Het boek is met liefde geschreven in de hoop dat velen er wat aan hebben. Ik wens je veel leesplezier.
                                                                 
Marijke Wassenaar.