Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Mijn vliegtuig en ik - Hermien Gorlitz

Paperback - 230 blz. - vogels

Mijn vliegtuig en ik - Hermien Gorlitz
Euro 18.30 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-94-6129-001-4
De liefde voor valkparkieten ontstond op het moment dat haar een gebrekkig valkparkietje ter overname aangeboden werd. Inmiddels heeft ze er meerdere en een heet heel toepasselijk ‘Vliegtuig’.

In het dagelijks leven is Hermien Gorlitz (1956) werkzaam als juridisch secretaresse bij Nederlands’ grootste vakbond, FNV Bondgenoten. Daarnaast verricht zij als meelevend lid van de Hervormde kerk divers vrijwilligerswerk. Gelukkig blijft er nog genoeg tijd over voor haar hobby’s, zoals lezen, schilderen, het schrijven van korte verhalen en uiteraard veel tijd besteden aan haar gevleugelde huisgenootjes, die in dit boekje centraal staan.
 
De liefde voor valkparkieten ontstond op het moment dat haar een gebrekkig valkparkietje ter overname aangeboden werd. Het beestje voelde zich direkt thuis bij Hermien, die al snel naar nog een maatje erbij begon te verlangen. Inmiddels zijn dat er vier geworden, die zij heel toepasselijk haar ‘Vliegtuig’ noemt.
Op de website www.valkparkiet.com opende zij een dagboekje om alle belevenissen van haar valkjes met andere liefhebbers te delen. De vele, positieve reacties hebben haar doen besluiten om de verhalen te bundelen, waarvan dit boekje het resultaat is geworden. Een boekje met lieve, leuke, aandoenlijke, emotionele en af en toe zelfs humoristische avonturen van haar ‘Vliegtuig’ De schrijfster wenst u veel leesgenot!