Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Keerpunt in mijn leven - Elisabeth Clay

Paperback - 56 blz. - estorie algemeen

Keerpunt in mijn leven - Elisabeth Clay
Euro 13.45 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-90-7953-848-5
In het boekje vindt u geen diepzinnige, psychologische benadering van het thema. Het is een praktisch boekje, waarin de schrijfster de lezer zaken aanreikt om het dagelijks leven te veranderen. De lezer krijgt vele tips en kan hiermee zelf aan de gang
"In keerpunt in mijn leven" laat de schrijfster de lezer zien hoe zij zelf een keerpunt in haar leven heeft bereikt. Middels anekdotes laat ze enkele situaties uit haar dagelijks leven de revue passeren. Het is altijd belangrijk om te beseffen dat een leven vele mogelijkheden biedt en dat veranderingen ieder moment kunnen worden aangebracht. Door een positieve kijk op het leven en ervan uit te gaan, dat alles wat je wilt bereiken of wilt veranderen, mogelijk is.
Je hebt maar één leven en je kunt er zelf het beste uithalen en er iets moois van maken.
Zelf heeft ze met haar manier van aanpak een draai aan haar leven weten te geven.

In het boekje vindt u geen diepzinnige, psychologische benadering van het thema. Het is een praktisch boekje, waarin de schrijfster de lezer zaken aanreikt om het dagelijks leven te veranderen. De lezer krijgt vele tips en kan hiermee zelf aan de gang.

Elisabeth Clay is geboren in Canada, maar groeide op in Nederland. Zij is afgestudeerd lerares talen. De laatste jaren heeft zij zich toegelegd op het geven van talencursussen bij bedrijven. Positief denken stimuleert haar in het dagelijks leven en in haar werk.