Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Ik ken jou ergens van? - Hugo de Graaf

Paperback - 210 blz. - gezondheid algemeen

Ik ken jou ergens van? - Hugo de Graaf
Euro 22.70 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-94-6129-156-1
Ik ken jou ergens van...? In gesprek met ouderen met dementie.

Een gesprek voeren met ouderen met dementie, hoe doe je dat? Of het nu een familielid of een bewoner op je werk betreft; iedereen die met dementie te maken heeft, herkent het vast wel…
Ik ken jou ergens van...? In gesprek met ouderen met dementie. Een gesprek voeren met ouderen met dementie, hoe doe je dat? Of het nu een familielid of een bewoner op je werk betreft; iedereen die met dementie te maken heeft, herkent het vast wel… Je gaat op de koffie bij vader of moeder, opa of oma, en wat dan? Waar zullen we het nu eens over hebben? Op je werk wil je een ge-spreksgroep starten, maar hoe doe je dat?

Ondanks dat het contact soms onbereikbaar lijkt te zijn, kunnen ouderen met dementie je meer vertellen dan je denkt. Dit boek bevat informatie om ouderen met dementie in hun belevingswereld beter te kunnen begrijpen. De beschreven gespreksonderwerpen zijn vooral gericht op remini-scentie en alle zintuigen (horen, zien, voelen, ruiken en proeven). En om het gesprek en de beleving bij ouderen met dementie te stimuleren.