Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Een deerne van vele zinnen - Edward Groenland

Paperback - 84 blz. - roman

Een deerne van vele zinnen - Edward Groenland
Euro 17.15 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-90-7775-155-8
Temidden van list en bedrog, berekening en kuiperijen -de welhaast definiërende kenmerken van het moderne bestaan- bestaat er een wereld die mooi, onschuldig en onbezoedeld is. Het is een wereld waarin de kleuren warm en vrolijk zijn en de emoties fel opbloeien, aangetokkeld door de turbulentiae en gebeurlijkheden van het leven.
De hoofdpersoon, Willeke, in dit verhaal verwijlt in deze wereld. Ze is koen, en onverschrokken, maar kent ook haar onzekerheden.
Temidden van list en bedrog, berekening en kuiperijen -de welhaast definiërende kenmerken van het moderne bestaan- bestaat er een wereld die mooi, onschuldig en onbezoedeld is. Het is een wereld waarin de kleuren warm en vrolijk zijn en de emoties fel opbloeien, aangetokkeld door de turbulentiae en gebeurlijkheden van het leven. Het is een virtueel hoekje, ergens in de krochten van de geest, onze geest. Het is de gekoesterde reminiscentie van onze eigen jeugd. De hoofdpersoon, Willeke, in dit verhaal verwijlt in deze wereld. Ze is koen en onverschrokken, maar kent ook haar onzekerheden. Toch weet ze, met de romantiek als de veilige en persistente draaggolf in haar leven, feilloos haar weg te vinden, daarbij krachtig ondersteund door de prominente liefde van haar leven, Gino. Het leven is verwarrend, maar ze paart een turbulent gevoelsleven aan ongerichte daadkracht en toont daarbij een rein gemoed. Ze is een deerne met hart en zin, die de zinnenweelde in haar wereld geneugt, ze is een deerne van vele zinnen.