Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Doe wat je wil?! Ja doen! - Spencer Keijner

Paperback - 194 blz. - verhalenbundel

Doe wat je wil?! Ja doen! - Spencer Keijner
Euro 22.10 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-94-6129-047-2
Spencer Keijner Prettig gestoord, maar niet hinderlijk, schreef zijn eerst boek om een discussie te starten. Onderwerpen waar iedereen wel een mening over heeft. Soms vrolijk, soms diepgaand, maar altijd met als doel om na te denken.

Spencer Keijner, is op 16 juni 1955 geboren in Djakarta, hoofdstad van Indonesië. Prettig gestoord, maar niet hinderlijk.
Als militair is hij tweemaal uitgezonden geweest, naar voormalig Joegoslavië (Bosnië-Herzegovina) en Irak. (Bagdad)
Deze ervaringen alsmede een openhartoperatie, hebben veel impact gehad op zijn kijk op deze wereld. Redenen waarom hij belangrijke levensvragen opnieuw is gaan relativeren.
“Als je de boventoon wilt voeren,
zorg dan dat je niet uit de toon valt”


Dit is zijn eerste boekje met onderwerpen die ons allemaal aangaan. Onderwerpen die vanuit een andere invalshoek worden bekeken.
Leuk om een discussie te starten in de familie of gewoon met vrienden of kennissen bij de borrel. Een boekje gelardeerd met diverse spreuken en gedichtjes die tot nadenken stemmen. Iedereen heeft wel eens levensvragen en iedereen wordt wel eens met zijn neus op de feiten gedrukt.
Met dit boekje worden de gewone zaken van het leven even - met een glimlach - van een andere kant belicht. Het geeft jou de mogelijkheid om weer met beide benen op de grond te staan.
Ga er maar eens rustig voor zitten, beleef het en geniet er van!
Enne…..niet vergeten…….. E = mc².