Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

De strijd van Marno - Ina van Heusden

Paperback - 316 blz. - gezondheid

De strijd van Marno - Ina van Heusden
Euro 21.65 *Prijzen zijn inclusief btw
Nog maar 10 maanden getrouwd, 37 jaar en dan slaat op 8 april het noodlot toe bij onze zoon Marno.
Marno krijgt dan te horen dat hij kanker heeft, een zeer ernstige vorm. Nierkanker met uitzaaiingen naar heel veel lymfeklieren.
Nog maar 10 maanden getrouwd, 37 jaar en dan slaat op 8 april het noodlot toe bij onze zoon Marno.
Marno krijgt dan te horen dat hij kanker heeft, een zeer ernstige vorm. Nierkanker met uitzaaiingen naar heel veel lymfeklieren.
Marno had nog zoveel idealen en plannen met zijn vrouw Ellen, de kinderen Sven, Sarah en de zoon van Ellen, Syb, familie vrienden, werk, enz. Marno’s en onze wereld stortte toen in, want Marno wilde leven!!!
Na allemaal onderzoeken en rampzalige uitslagen, werd Marno ineens heel strijdvaardig en wilde de strijd van kuren enz. met hulp van al zijn dierbaren vol aangaan. Als het zou aanslaan kon Marno misschien nog drie tot vijf jaar leven. Er gebeurt dan ineens zoveel dat ik besloot om alle dagen alles te gaan opschrijven, zodat zijn kinderen later precies weten hoe hun vader zijn best heeft gedaan om zolang mogelijk bij hun en ons allemaal te zijn.
Marno is vreselijk ziek geweest en heeft in plaatst van drie tot vijf jaar nog maar vijf maanden geleefd.
Op 11 september 2010 is hij overleden.
Geschreven door zijn moeder

reacties:
Wat een verdrietige verhalen en wat zijn jullie kanjers!
Ina, met lezen ben ik bij dinsdag 25 mei 2010. Het is wat Emmy schrijft: het leest gemakkelijk, maar wat is het een verschrikkelijk moeilijk hoofdthema. Eigenlijk heb ik er wel een beetje moeite mee dat ik door het lezen van jouw woorden jullie angst voor wat komen gaat kan voelen. Ik voel jullie angst, omdat ik diezelfde angst heb meegemaakt. Gien, Marjan, Elma en Emmy zullen dit net zo ervaren, denk ik. En dat geldt ook voor anderen die dit boek zouden lezen en van dichtbij een soortgelijke verschrikkelijke ziekte hebben meegemaakt.
Als het verhaal in dit boek verzonnen was, zou ik het in één adem uitlezen. Nu ik weet dat het een waargebeurd verhaal is, lees ik het in etappes, juist omdat het zo aangrijpend is.
Voel je je nu niet heel erg leeg, nu het verhaal geschreven is en je het boek hebt voltooid?
Ria

Beste Ina,
Toen ik bij Linda op Hyves las dat u een boek zelf heeft geschreven, moest ik deze gewoon gelijk bestellen en heb dat ook gedaan. Afgelopen zaterdag heb ik het boek tot diep in de nacht uitgelezen en ik vond het heel erg mooi. U kunt echt met recht trots op u zelf zijn! Wat het aller mooiste aan het boek is, is dat het met zoveel liefde en gevoel is geschreven. Wat een ontzettend hechte familie! Iedereen is er voor elkaar en staat voor elkaar klaar. Er wordt gelachen en gehuild, dat is toch wel heel erg bijzonder hoor! Natuurlijk heb ik ook flink gehuild om het verhaal, want dat raakt me overal. Toen mijn ouders zondag op visite kwamen en mijn behuilde ogen zagen, heb ik ze het boek laten zien en zij waren ook onder de indruk en hebben hem gelijk meegenomen om ook te lezen. Uw boek maakt dus zeker indruk en niet alleen bij mij. Maar het aller belangrijkste is natuurlijk dat uw kleinkinderen Marno zo ook goed kunnen leren kennen en weten hoe hij deze oneerlijke strijd heeft gestreden.
Nogmaals mijn complimenten voor het mooie boek. Ik wens u alle sterkte toe.
Met vriendelijke groetjes, Danielle.