Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Beleggen, vertaald naar MBO/HBO niveau - Kees Vermeer

Paperback - 90 blz. - A4 - economie

Beleggen, vertaald naar MBO/HBO niveau - Kees Vermeer
Euro 64.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-94-6129-197-4
Kees Vemeer zal n.a.v. zijn boek beleggen op MBO/HBO niveau  een cursus verzorgen, die voor u beschikbaar is voor een speciale prijs. Voor 130 euro ontvangt u niet alleen het boek, maar krijgt u ook nog uitleg en kunt u al uw vragen stellen. Er is zoveel te vertellen dat er twee avonden ingepland worden. Mochten er niet voldoende inschrijvingen zijn, dan schuiven wij de datum door. De eerste datum is  21 februari!! Meldt u nu aan!

Beleggen van geld moeilijk?
Voor degene die er een studie voor hebben gevolgd misschien niet; denk aan bankiers en financiële adviseurs.
In een snel veranderende wereld, zoals die van tegenwoordig waarin jongeren de arbeidsmarkt betreden op projectbasis, is het niet meer van deze tijd om niets van dat laatste puzzelstukje te willen weten.
Bij beleggen is dat in feite niet anders, alleen je moet weten hoe de regels in elkaar zitten.
Beleggen van geld moeilijk?
Voor degene die er een studie voor hebben gevolgd misschien niet; denk aan bankiers en financiële adviseurs.
In een snel veranderende wereld, zoals die van tegenwoordig waarin jongeren de arbeidsmarkt betreden op projectbasis, is het niet meer van deze tijd om niets van dat laatste puzzelstukje te willen weten. In feite word je op school geleerd hoe je moet rekenen. Economie en management leert je om de geldstromen in beeld te brengen, om zo de winst of het verlies en de omzet in beeld te brengen. Of eventueel het bedrijf waarvoor je werkzaam bent financieel te verbeteren door de verliesposten aan te pakken.
Een bedrijf financieel gezond maken heeft dus te maken met rekenen en inzicht hebben in de bedrijfsstructuur.
Bij beleggen is dat in feite niet anders, alleen je moet weten hoe de regels in elkaar zitten. Regels die gehanteerd worden door spelers met groot geld, regels die al opgesteld zijn, waarschijnlijk door een geheim genootschap die aan het begin heeft gestaan van het ontstaan van de beurs. Met één doel! Geld plukken van de onwetende.