Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Aandacht voor Kaatje - Thamar van Dongen

Paperback - 50 blz. - kinderboek

Aandacht voor Kaatje - Thamar van Dongen
Euro 14.85 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-90-7775-172-5
Links voor de kinderen, rechts voor volwassenen.
Kaatje, een stil, muizig meisje, heeft de hoofdrol. Haar vader en moeder kunnen niet goed voor haar zorgen. Daarom is ze vaak bij een oppasmoeder, die moet Kaatje een beetje stouter te maken. Dat lukt. Aan het eind van het boekje noemt Kaatje zichzelf een grote, boze tijger.

De rechterbladzijden van dit boekje zijn bestemd voor kinderen. Kaatje, een stil, muizig meisje, heeft de hoofdrol. Haar vader en moeder kunnen niet goed voor haar zorgen. Daarom is ze vaak bij een oppasmoeder, die toestemming krijgt om Kaatje een beetje stouter te maken. Dat lukt. Aan het eind van het boekje noemt Kaatje zichzelf een grote, boze tijger.

Gelukkig zal ze nooit een 'echte' tijger worden. Dat past niet bij haar. Kaatje is zichzelf gebleven, maar ze heeft wel tijgertrekjes ontwikkeld. De grijze muis krijgt strepen en wordt zichtbaar!

Voor volwassenen is het een ontroerend en hoopgevend boekje met Annet als hoofdpersoon. Zij is als kind veel te kort gekomen. Als Annet op latere leeftijd vastloopt, leert ze het kind in zichzelf te geven wat ze zo gemist heeft, aandacht. Met professionele hulp slaagt zij erin de belemmeringen van haar verleden zodanig op te ruimen dat ze met een glimlach weer verder kan.

Een extra dimensie geven de tekeningen van groep 3 / 4 van een lagere school. Alle kinderen zijn aan bod gekomen, geheel in stijl van het boekje.
Verder gaat een deel van de opbrengst naar het Liliane Fonds, een organisatie die weet wat aandacht voor kinderen kan betekenen.