Winkelwagen

Religie / theologie


Aanbidding - Helianthe O'Neil- Eersel

Aanbidding - Helianthe O'Neil- Eersel
Paperback- 60 blz. - religie

Stap in een atmosfeer waarin Gods tegenwoordigheid voelbaar aanwezig is. In dit boek leer je wat aanbidding is en hoe aanbidding een deel van jouw leven kan worden.


Euro 12.25Aantal  Angst om te bidden - Corrie Sonke

Angst om te bidden - Corrie Sonke
Paperback - 130 blz. - religie

Mijn eigen ‘Angst om te bidden’ zijn gebruikt als illustratie, aangevuld met samenvattingen en vragen. Om u als lezer bij de hand te nemen en de boodschap van God door Zijn Woord over te brengen.


Euro 16.50Aantal  Dagen met de Bijbel - Bas van der Bent

Dagen met de Bijbel - Bas van der Bent
Paperback - 378 blz. - religie

In 2004 verscheen de Nieuwe Bijbelvertaling van het Nederlands Bijbelgenootschap. Aan de hand van het bijbehorend dagelijks leesrooster is de schrijver van dit boek een dagboek bij gaan houden. Hierin klinkt de actualiteit heel bewust door.


Euro 27.95Aantal  De zalving die het juk verbreekt - Helianthe O' Neil-Eersel

De zalving die het juk verbreekt - Helianthe O' Neil-Eersel
Paperback - 116 blz. - religie

De diepten Gods zijn ondoorgrondelijk en de zalving Gods is een onuitputtelijke bron van kracht en inspiratie. We zullen nooit alle geheimenissen Gods kunnen doorgronden, maar toch wil Hij dat we ons gaan verrijken met de kennis, die Hij ons wil toevertrouwen vanuit Zijn woord. Dit boek zal u leiden naar de diepten Gods over de zalving, namelijk het doel, de werking en de kracht van de zalving op en in het leven van de gelovige.


Euro 15.00Aantal  Eindpunt, onsterfelijkheid- Mr. H.S. van Holten

Eindpunt, onsterfelijkheid- Mr. H.S. van Holten
Paperback - 154 blz. - theologie

De schrijver hanteert als uitgangspunt voor dit boek dat de Theologie, wil ze uiteindelijk overleven, een onderdeel moet worden van de Natuurkunde.


Euro 17.00Aantal  Geef me je hand - Ria van Buuren- Van den Berg

Geef me je hand - Ria van Buuren- Van den Berg
Paperback - 118 blz. - gedichten

Tegenwoordig verzorgt Ria van Buuren een avondvullend programma met haar gedichten, samen met zanger Wim Pols, die een paar teksten van haar hand van muziek heeft voorzien en deze tijdens het programma, naast eigen werk, ten gehore brengt


Euro 15.75Aantal  Jesjoea van Nazareth - Gerben Jan Ligthart

Jesjoea van Nazareth - Gerben Jan Ligthart
Paperback - 124 blz. - religie

Tot op de dag van vandaag is Jezus over het algemeen nog steeds het middelpunt van de verkondiging. Het gaat hierbij niet om het geloof van Jezus van Nazareth maar het geloof in Jezus Christus. Volgens de auteur gaat het daar nou juist wel om. In dit boekje onderneemt hij daarom de reis van Jezus Christus naar de Joodse Jesjoea van Nazareth.


Euro 17.00Aantal  Peterus von Edelstein - Peter van der Werk

Peterus von Edelstein - Peter van der Werk
Paperback - 97 blz. - godsdienst

Dit boek neemt u mee terug in de tijd, dat wil zeggen naar het jaar 1796, naar het Duits dorpje Traffelich dat dicht aan de grens met Zwitserland ligt. Dit boek gaat over een jongen, genaamd Peterus von Edelstein, die priester wil worden


Euro 15.25Aantal