Winkelwagen

E-books
1 2 VolgendeCaribbean 3.0 - M. Goede - E-book

Caribbean 3.0 - M. Goede - E-book
E-book - mens en maatschappijStart 3.0 right away
This is an interactive book:
While you are reading it, the author encourage you to join the private Community of Caribbean professionals, business owners and public sector officials designing a new Caribbean.
Join on Facebook “Caribbean 3.0” Community group for professionals, business owners and public sector officials. Search on Facebook for “Caribbean 3.0”.


Euro 7.51Aantal  Curacao 3.0 - M. Goede - E-book

Curacao 3.0 - M. Goede - E-book
E-book - mens en maatschappij

Dit boek is een verwerking van mijn blogs van het jaar 2012 op mijn website www.miguelgoede.com over de ontwikkeling van ons eiland Curaçao. Van een niet langer houdbare situatie, naar een hoger niveau. Van een vastgelopen maatschappij, slecht presterende organisaties, met veel mensen aan de kant, kansloos, van jeugdwerkloosheid en van opkomende corruptie naar een maatschappij die weer loopt.


Euro 7.28Aantal  Damned Lies - W.F.M. de Vries - E-book

Damned Lies - W.F.M. de Vries - E-book
E-book - literaire romanAn old saying goes that there are lies, damned lies and statistics. Disraeli is supposed to have coined this phrase, but that could well be a lie in itself. This book contains the memoirs of the author, who has worked in statistics for well over thirty years. Parts of the book are about the history of the Central Bureau of Statistics of The Netherlands, including how over the years the work of the Bureau gradually became overwhelmingly subject to European Union legislation.


Euro 12.31Aantal  De Fuutlaan - Thieu Broens - E-book

De Fuutlaan - Thieu Broens - E-book
E-book

Het boek De Fuutlaan is gebaseerd op ervaringen en herinneringen uit het verre verleden, enigszins geromantiseerd met gezochte waarheden.


Euro 11.00Aantal  De tijd staat stil - Jessica van Diepen - E-book

De tijd staat stil - Jessica van Diepen - E-book
E-book - psychiatrie

Het leven zit vol verassingen. Leuke, maar soms ook minder leuke. Zo kan het leven altijd anders lopen dan je voor jezelf gepland hebt.
Mijn naam is Jessica van Diepen en ik ben hersteld van een conversiestoornis. Door deze stoornis ben ik een heel ander mens geworden. Het was een lange, moeilijke weg, maar het heeft mij uiteindelijk sterker gemaakt dan ik was.
In dit boek vertel ik jullie over deze donkere periode in mijn leven, hoe ik het ervaren heb en hoe ik mijn leven na deze stoornis weer heb opgepakt.


Euro 6.96Aantal  De Toverspiegel - Pascal de Wit - E-book

De Toverspiegel - Pascal de Wit - E-book
E-book - kinderboek

Een boek met tien moderne sprookjes over onderwerpen die kinderen interesseren.

De teksten zijn van Pascal de Wit.
De tekeningen zijn gemaakt door Jennie Dekker.
Voor meer informatie zie: www.tiensprookjes.nl


Euro 6.05Aantal  De Uitverkorenen - Peter van den Bijlaardt - E-book

De Uitverkorenen - Peter van den Bijlaardt - E-book
E-book - spannning


Een mysterieuze man verwekt bij 4 totaal verschillende vrouwen een kind. Daarna laat hij niets meer van zich horen. Hij financiert echter wel de opvoeding en studie van zijn kinderen. Zijn zoon en 3 dochters (DE UITVERKORENEN.) zijn buitensporig begaafd. Op de dag dat ze 21 jaar worden krijgen hun moeders een dodelijk ongeluk en gaan de 4 kinderen hun eigen weg, om zich verder op hun eigen gebied te vervolmaken.


Euro 8.45Aantal  Het kan natuurlijk altijd nog spannender- E-book

Het kan natuurlijk altijd nog spannender- E-book
P. van den Bijllaardt - verhalenbundel


.

HET KAN NATUURLIJK ALTIJD NOG SPANNENDER
4 Korte verhalen. Deze wisselen elkaar af in veel spanning, ontroering, passie en subtiele humor.
In het verhaal: Het kan natuurlijk altijd nog spannender… krijgt een jongeman, die pech met zijn auto heeft van een hele mooie vrouw een lift. De volgende ochtend wordt hij van een moord beschuldigd die hij niet heeft gepleegd.
Het verhaal: Zorgenkind… heeft met paranormale gaven te maken. Een moeder ontmoet op een nacht haar veel te jong gestorven dochter.
Hij was er altijd als ik 'm nodig had... is een mooi verhaal over een oudere man, die in een park een jonge vrouw ontmoet, waarvan haar vader is gestorven en die hem heel erg mist.
En het laatste verhaal: Wat, ben je daar nou alweer?... is een vrolijk verhaal, waarin een filmploeg een ster spotje aan het opnemen is.
Dit zijn verhalen die u lekker ontspannen, om de zoveel jaren kunt blijven lezen.


Euro 4.54Aantal  Jezelf tegenkomen - Peter van den Bijlaardt - E-book

Jezelf tegenkomen - Peter van den Bijlaardt - E-book
e-book - verhalenbundel

5 Korte verhalen. 
Deze wisselen elkaar af in spanning, ontroering, passie en humor.
In het verhaal: Sofie… toont de schrijver een vrouw die als figurante in een film meedoet, van een regisseur die zijn eigen scenario’s schrijft.


Euro 4.34Aantal  Klokkenluiders - W. Heyl - E-book

Klokkenluiders - W. Heyl - E-bookOndanks de wet Huis voor de Klokkenluiders, maakt de auteur duidelijk dat ook op basis van deze wet (2015) het vragen is om problemen, wanneer je denkt de klok te moeten luiden. De wet zit zo in elkaar dat zij vooral gericht is om corrupte machthebbers in bescherming te nemen. Er wordt een aantal bekende klokkenluiders genoemd, zoals de heren Spijkers, Bos, Van Buitenen, Gottlieb en ook onbekenden. Onder hen de heer Verhoef, die duidelijk aantoont hoe er binnen de gemeenten op grote schaal boekhoudfraude gepleegd wordt, jaren achtereen.


Euro 9.11Aantal  Laat je droom bestaan - Fera van de Mortel - E-book

Laat je droom bestaan - Fera van de Mortel - E-book
E-book - levensverhaal

Laat je droom bestaan.
Heb je een wens, een droom, die je heel graag verwezenlijkt zou willen zien? Wacht daar dan niet mee tot 'ooit' de tijd er rijp voor is, maar pak de kans, zodra je kunt. Wacht niet tot morgen, als je het vandaag nog kunt doen.
Dat is wat wij gedaan hebben met onze grote droom: een huis in het buitenland. Lees het hele verhaal vanaf het moment dat wij deze kans grepen en de weg vol hobbels genomen hebben tot en met het realiseren van ons Vlinderhuis in Tsjechië.Euro 10.27Aantal  Le chemin du retour - Jean L' Agneau - E-book

Le chemin du retour - Jean L' Agneau - E-book
E-book - roman

Ze hebben je lichaam weggedragen, mannen in het zwart, maar voor mij was het een kist niet jij die ze wegdroegen, nee jij zit daar nog en zegt: “Ga maar even mee dat hoort zo, ik wacht hier wel op je.”
Ik ben meegegaan en hoorde wat ze allemaal zeiden, de dominee, die had het over het einde en begin van een reis, ik weet niet wat hij er mee bedoelde, maar het ging wel over jou.
Je jongste broer en je oom Wim, je collega, je weet wel die altijd het woord voert, en…., ach ik ben hun namen vergeten. Allemaal lieve woorden, dezelfde woorden als bij de begrafenis van Karel, de broer van je vader.
En ze wensten mij sterkte, gek hè, ze weten zeker niet dat je er nog bent en ik zeg dat ook maar niet, want ze zullen me niet geloven denk ik...
Kom ik zet even thee voor ons...


Euro 6.83Aantal  Losse stukjes - Jean-Paul Pluijgers - E-book

Losse stukjes - Jean-Paul Pluijgers - E-book
e-book - columns

Jean-Paul Pluijgers is in de IT werk-zaam en houdt zich in zijn vrije tijd graag bezig met het schrijven van ver-halen, columns, romans en voordrach-ten. Zo schrijft hij sinds januari 2009 columns voor FOK!
Deze bloemlezing bevat een selectie uit de bijna 250 columns die hij voor FOK! heeft geschreven.


Euro 6.16Aantal  Luther - Binjamin Heyl - E-book

Luther - Binjamin Heyl - E-book
E-book - informatie / opinie

Dat twee rabbijnen en het CIDI zich wenden tot de PKN over hoe, wanneer en in welke vorm er excuses aangeboden dienen te worden aan de Joodse gemeenschap, de orthodox Joodse gemeenschap en de liberaal Joodse gemeenschap, verbaasde me. Je zou denken dat dit een typisch onderwerp om binnen het OJEC (Overlegorgaan Joden en Christenen) te bespreken en dat deze daarover een gezamenlijk standpunt zou innemen en naar buiten brengen


Euro 5.45Aantal  Maritieme Memoires Dos - Nico Mobach - E-book

Maritieme Memoires Dos - Nico Mobach - E-book
E-book - waargebeurd verhaal

Captain Nico J. Mobach (1943) adviseert verschillende scheepvaartmaatschappijen.
Als hij veertien jaar is, komt hij per toeval terecht op een coaster in Engeland. Hij ontmoet daar zijn ‘zeevader’ Rob Martens.

Dit boek is de tweede bundeling van zijn kleurrijke avonturen.


Euro 5.59Aantal  Maritieme Memoires Tres - Nico Mobach - E-book

Maritieme Memoires Tres - Nico Mobach - E-book
E-book - waargebeurd verhaal

Captain Nico J. Mobach ( geb. 1943) adviseert verschillende scheepvaartmaatschappijen.

Dit boek is de derde bundeling van zijn kleurrijke avonturen.

“Zeemansverhalen waar je van kunt dromen”Captain Ray Charles, Ottawa Canada
“De soortelijke spatsnelheid van het zoute water is weer hoog” Zhan Jie & Charlie Evans - Perth West Australia


Euro 5.91Aantal  Maritieme Memoires Uno - Nico Mobach - E-book

Maritieme Memoires Uno - Nico Mobach - E-book
E-book - waargebeurd verhaal

Captain Nico J. Mobach ( geb. 24-11-1943) adviseert verschillende scheepvaartmaatschappijen.
Als hij veertien jaar is, komt hij per toeval terecht op een coaster in Engeland. Hij ontmoet daar zijn ‘zeevader’ Rob Martens. 
Dit boek is een bundeling van zijn kleurrijke avonturen.


Euro 5.00Aantal  Mindset 3.0 - M. Goede - E-book

Mindset 3.0 - M. Goede - E-book
E-book- mens en maatschappij

Hoe zit het met onze visie en missie? Wat zijn onze doelen voor het jaar 2014? Wat zijn onze targets voor de vier kwar-taalcycli van 2014? Wat zijn onze targets voor de maanden januari tot en met december? We moeten de jaarcyclus nu inzetten, willen we onze persoonlijke prestaties, dat van de organisatie en de samenleving op een hoger niveau tillen.


Euro 7.74Aantal  Omdat ik het niet kan laten- J. Koorn - E-book

Omdat ik het niet kan laten- J. Koorn - E-book
E-book - columns

Het boek is samengesteld uit eerder gemaakte gedichten, rijmelarijen en kritieken veelal op de samenleving, maar ook zeer korte verhalen die hier weer niets mee van doen hebben, en enige humor. Een en ander afgewisseld met foto’s en schilderijen van eigen hand ter ondersteuning van het geschrevene.


Euro 9.02Aantal  Terugblikken - J. Koorn - E-book

Terugblikken - J. Koorn - E-book
E-book - waargebeurd

Zoals de titel van deze tweede uitgave al aangeeft, blik ik in dit boek terug op de belangrijkste gebeurtenissen uit mijn leven, geïllustreerd met foto’s. Het verhaalt dus min of meer van mijn leven, zoals dat verlopen is. Met de normale ups-en downs, zoals die in miljoenen mensenlevens, wellicht op een iets andere manier, voorkomen.
Een en ander heb ik in columnstijl verwoord. Wellicht herkent u zichzelf hierin en vindt u dit genre daarom boeiend om te lezen


Euro 6.83Aantal  
1 2 Volgende